Web browser not updated

If I click on some websites I am not able to connect as a message pops up says.: please update your browser. This changed when I uploaded to new updated version. How can I fix it?
jpeg

You might not have noticed it previously, but it has nothing to do with the release of EW that you are running. It's just that some websites started doing that recently when you are using Internet Explorer that EW calls up via some API (I don't know all of the technical particulars). What is happening is that as Microsoft has ended IE and websites are no longer supporting it Windows has recently changed when you attempt to open a lot of websites (such as YouTube) in IE and automatically brings up MS Edge instead. This happens behind the scenes in a way that EW doesn't recognize or understand.

EW is well aware of this issue and is working on a solution, but there is no timeline on when the update will appear. You'll just have to be patient like the rest of us for this to happen. 

While it might appear that updating EW caused this issue, what version and release of EW you are running or what version of Windows has absolutely nothing to do with this issue. That all changed as websites stopped supporting IE over the past few months that coincidentally coincided with people upgrading to a new release of EW. EW uses an API call (or something to that effect) to bring up EW on the computer for it's Web access. There is nothing the individual user can do to change this. EW has stated that they are working on an update for EW7 to fix this problem, but haven't told anyone when it will be released.


At this point you'll just have to sit, be patient, and wait for the update to be released just like the dozens of others posting about this.

Login to post a comment